Stripa eller foliera bilen i Stockholm

Foliering av bilen är ett utmärkt sätt att förhöja utseendet på din bil till ett mindre pris. Detta kan också användas som en kostnadseffektiv marknadsföring för dig som vill få ut ditt budskap i världen. Vi hjälper dig gärna med allt i kedjan, från idé och design till färdig bil, vare sig det gäller enklare dekaler eller foliering av någon detalj på bilen.

Få ut ditt budskap med hjälp av bildekaler

När du vill få fler människor att veta om de tjänster och produkter som du erbjuder, kan det vara en bra idé att placera reklam på bilen i form av en dekal eller foliering. På så sätt kan du ta reklamen med dig vart du än åker – och fler och fler kommer att få se den. En bildekor i Stockholm med ditt företags budskap eller loggan ni jobbar under kommer att vara tillräckligt för att synas. Om du inte är säker på precis hur du vill ha det eller vilka detaljer du behöver så hjälper vi dig gärna.

Hissfoliering i Stockholm

Att foliera hissar är ett nytt koncept som går ut på att man klär in en hiss i en infärgad eller printad vinyl. Det är snarlikt tapetsering men istället för att använda en känslig papperstapet så använder man en slitstark vinyl. Om man vill ha extra skydd i hissar som man vet är hårdare utsatta så kan man även laminera vinylen med t ex ett anti-klotterlaminat som gör att man enkelt kan få bort klotter och grafitti med vanliga lösningsmedel. Att foliera en hiss är ett effektivt sätt att fräscha upp och göra denna oftast tråkiga vardagsplats lite trevligare. 
Vi tror att om man skapar en trivsam miljö så är man mer benägen att ta hand om den. Många trapphus och hissar är kala och tråkiga, men vi tror att det går att göra dessa platser trivsamma och ge dom karaktär. Alla våra hissfolieringar görs med material som är brandklassade (B1) då detta ofta är ett krav på offentliga platser. Vi värnar miljön och vill att allt vi gör har minsta möjliga miljöpåverkan, därför trycker vi med HPs prisbelönta miljöbläck. 

Dataskuren och printad dekor

Vi trycker och skär ut dekor i alla former och storlekar för många olika applikationer och vi hjälper gärna till att montera på t ex väggar, fönster, golv och tak. Fråga oss så hjälper vi er med all dekor ni behöver!