I vårt tryckeri i Tumba - Stockholm har vi en toppmodern maskinpark så vi kan förse er som kund med trycksaker av högsta kvalitet. Vi kan trycka visitkort, kuvert, foldrar, broschyrer, tidningar, årsredovisningar etc.

För att er trycksak ska få det där lilla extra så är pappersvalet mycket viktigt både utifrån kostnad, känsla och funktionalitet. Vi har stor expertis inom papper så tveka inte att fråga oss om råd, vi hjälper er gärna!

Eftersom att vi sköter både tryck och efterbehandling in house så kan vi hålla korta ledtider och är kanske det snabbaste tryckeriet i Stockholm när det verkligen behövs. Har ni bråttom så har vi också det.

Vi har lång erfarenhet av grafisk design och hjälper gärna till om ni har idétorka eller inte hinner fundera på hur er trycksak ska se ut. 

I vårt tryckeri i Stockholm tillverkar vi det mesta inom storformat.
Bl.a. affischer, roll uper, banderoller, tapeter, mässväggar (s.k. pop up-väggar), dekaler, bildekor mm. Allt detta trycks miljövänligt tack vare den toppmoderna latextekniken. 

Trycket i sig är lämpat för att sitta utomhus men vid behov av extra hållbarhet/UV-skydd så kan vi även laminera. När produkten väl är tryckt så kan vi konturskära eller fräsa den enligt era önskemål.

Vi har egna montörer som monterar på såväl bilar, bussar, tåg, i butiker eller restauranger. Vi fodrar även ert tryck på diverse skivor såsom kapa och forex för att få en stadigare och mer hållbar produkt.

Fråga oss gärna, vi gör det mesta!