Professionell laminering Stockholm

Söker du laminering av visitkort, omslag, affischer, kort och annat skoj – då har du kommit rätt. Vi erbjuder professionell laminering där du kan välja mellan tre olika typer av finish.

Vad är laminering då? Jo, ett laminat är en väldigt tunn film av plast som värms upp och trycks mot pappret där det då limmas fast. Man kan välja mellan olika typer av finish på laminatet och de vi valt att ha på hyllan är matt, blank och soft touch.

Matt laminat - ger en mycket fin yta men är aningen känslig för repor, därför har vi valt att även ha ett så kallat scuff free-laminat som är både matt och tåligt mot repor, när man är mån om att produkten ska se snygg ut under en längre tid.

Soft touch laminat – även kallat silk feel är ett helmatt laminat som ger en sammetslen yta. En mycket taktil och speciell känsla som får folk att reagera när de får produkten i sin hand. Med detta val blir du garanterat ihågkommen.

Blank laminat – ja det är som det låter, en transparant blank yta som passar utmärkt när du vill ha en snygg, diskret finish och ett bra skydd mot slitage.

Laminering visitkort

Det finns en rad fördelar med att välja laminering till sina visitkort. Att få en förhöjd finish på korten samtidigt som laminatet skyddar mot slitage är de vanligaste anledningarna till att man väljer att laminera visitkort. När det kommer till visitkort vill man sticka ut och då är laminering ett klockrent tillval!

Låt oss på Typografiska hjälpa dig att välja rätt laminat för just dina behov. Varmt välkommen!

Comment