TRYCKA AFFISCHER I STOCKHOLM

Att marknadsföra sig blir allt mer svårt. Mediabruset växer för varje år i form av tv- och radioreklam och alla former av kanaler som internet erbjuder. Samtidigt har människor börjat bli 'blinda' för denna form av marknadsföring, och det krävs mer och mer för att ett företag ska synas där. Det kräver enorma ekonomiska resurser att synas i digitala kanaler idag och för många företag blir det svårt att hävda sig på denna marknad. Men det finns gamla beprövade kanaler som fungerar lika bra idag som någonsin.

TRYCKA FLYERS

Att trycka flyers och anlita någon som ställer sig strategiskt och delar ut dem är faktiskt mycket mer effektivt än man kan tro. Ett elektroniskt meddelande - eller en banner - är så lätt att bara ignorera eller klicka bort. Men ett budskap som förmedlas - hand till hand - går inte att ignorera på samma sätt. Det skapas en personlig kontakt som människor idag uppskattar som kontrast till det opersonliga mediabruset.

TRYCKA AFFISCHER

Ett utmärkt komplement till att trycka flyers är att trycka affischer. Samma personer som delar ut dina flyers sätter upp dina affischer. För konsumenten, som fått en flyers i sin hand, blir affischen på stan en påminnelse: "Just det, det var det där jag fick en flyer om".
Om du behöver affischer i större format kan du läsa mer om det under fliken affischer & exponering.

Vi kan hjälpa dig att utforma och trycka dina flyers och affischer så att de på bästa sätt lockar folks intresse på gatan, mer om det kan du läsa under flikengrafisk design. Vi utgår från Stockholm men kan trycka affischer och flyers till dig oavsett var i Sverige ditt företag utgår ifrån.

Stopping advertising to save money is like stopping your watch to save time.
— Henry Ford