Dags att trycka Broschyr och foldrar?

Gränsen mellan marknadsföring och information är ofta diffus. Det är svårt att säga när det ena övergår i det andra, och ofta finns moment av det ena i det andra. Men vad det gäller trycksaker går det ändå att följa en viss linje. Reklambladet attraherar och lockar, informationsbladet skapar ett fördjupat intresse och foldrar och broschyrer informerar mer detaljerat.

Trycka foldrar

Att trycka foldrar handlar om att bevara ett fångat intresse. Ni har lockat en presumtiv kund med er marknadsföring, men denne har ännu inte bestämt sig. Det behövs mer information. Här kan ni antingen presentera en folder eller en broschyr. Foldern blir som ett mellanting mellan informationsbladet och broschyren. Den ger fler detaljer, men fortfarande inte alla detaljer. Det är fortfarande lockande, men inte för tungt att läsa. 
Foldrar kan ni ha antingen för att skicka ut till intresserade kunder eller ha i er butik eller ert kontor för besökande att plocka och bläddra i.

Trycka broschyr

Att trycka broschyr är något ni gör när ni vill få ut mer fördjupad information om era nya produkter eller tjänster. Broschyrer är tjockare och utförligare.
Det beror helt på ert företags marknadsföringslinje och behov vilka trycksaker ni känner att ni behöver. Men i vårt tryckeri är foldrar och broschyrer en enkel produkt att producera och med vår långa erfarenhet och expertis på området så behöver utformningen inte heller vara ett orosmoment för er.

Tryckeri för foldrar och broschyrer

Oavsett om ni är ett stort företag som behöver stora upplagor, eller ett litet företag med små upplagor kan vi hjälpa er med att trycka broschyr och foldrar. Vi tillhandahåller till och med tjänsten att adressera, plast in och skicka trycksakerna direkt till kunden. Kontakta oss gärna så kan vi diskutera era behov och vilka trycksaker som passar ert företag och er marknadsföringslinje bäst.