Vi har blivit med lamineringsmaskin så nu äntligen kan vi erbjuda t ex laminerade visitkort men även laminerade omslag, affischer, kort och annat skoj.

Ett laminat är en väldigt tunn film av plast som värms upp och trycks mot pappret där det då limmas fast. Det kan finnas flera anledningar till att man vill ha laminerade visitkort men oftast brukar det vara för att få en förhöjd finish på korten samtidigt som laminatet skyddar trycket. Man kan välja olika typer av finish på laminat och några av de vi valt att ha på hyllan är matt, blankt och soft touch.

Matt laminat ger en mycket fin yta men likt många matta ytor så är den faktiskt lite känslig för repor, därför har vi valt att även ha ett s.k. scuff free-laminat som är matt och reptåligt när man är mån om att produkten ser snygg ut en längre tid. Soft touch eller även kallat silk feel som är ett helmatt laminat som ger en sammetslen yta. Det är en mycket speciell känsla som ofta får folk att reagera vilket är bra när man vill bli ihågkommen. För när det kommer till visitkort så vill man sticka ut och då är laminerade visitkort ett klockrent tillval!

 

Comment